Fashion set | Sporty chic

Sporty lady


Click on the image to see where the items are from

NL: Nieuw op mijn wishlist staan een spijkerrok en deze lichtblauwe (bijna witte) kleur nagellak. Zo leuk deze spijkerrokjes, ze zijn weer terug van weggeweest! Je kunt ze ook met alles combineren, dat maakt ze lekker draagbaar. Met zulke sportieve sneakers eronder en een leuke ketting en clutch erbij heb je een lekker sportieve maar toch een beetje chique outfit. Perfect! 

EN:  New on my wishlist: a denim skirt and these light blue (almost white) nailpolish. The denim skirts are back! You can combinate them with anything, that's what makes them so wearable. With some sportive sneakers, a cute necklace and clutch you look sportive yet chic. Perfect!

25 comments:

 1. Super leuke items staan er in je wishlist! Die speakers en ketting zijn gaaf! x

  ReplyDelete
 2. Die clutch vind ik echt leuk en ik heb gister toevallig een streepjes shirt gekocht, zo tof!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 3. Toffe outfit, die clutch vind ik echt heel gaaf! :))

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke items!

  ReplyDelete
 5. Mooie wishlist. Vooral het horloge en de clutch vind ik super!

  ReplyDelete
 6. Mooi nagellak kleurtje! En ik heb gisteren toevallig zo'n gestreept cropped top besteld :)

  ReplyDelete
 7. Leuke wishlist! Ik heb een soortgelijke spijkerrok bij de Primark gekocht deze maand :).

  ReplyDelete
 8. Gave rok! Ik vind die clutch erg mooi!:) XO

  ReplyDelete
 9. Zo'n rok is niet helemaal mijn ding, maar die streepjes top vind ik heeel mooi! En een gave clutch! X

  ReplyDelete
 10. Leuke lijst! Dat horloge is ook heel mooi!

  xo

  ReplyDelete
 11. lovely and great wishlist items!

  Lu | The Ankalli Style

  ReplyDelete
 12. Love it! This nail polish is fantastic :)

  ReplyDelete
 13. Anonymous28.6.14

  Ik ben dol op streepjes :D mooie combinatie

  ReplyDelete
 14. Heel nice! Al houd ik het nog even bij broekjes, ik vind het gewoon niet bij me passen hihi

  ReplyDelete
 15. Die clutch vind ik erg leuk!

  ReplyDelete
 16. ja hele leuke items weer! Zou het ook zo aan doen:) Fijne zondag!

  ReplyDelete
 17. Leuke artikel, die clutch is zo leuk!

  ReplyDelete
 18. Super leuke outfit!!

  ReplyDelete
 19. Deze outfit is super!

  ReplyDelete
 20. Die clutch is echt gaaf!

  ReplyDelete
 21. Wauw, wat heb je dat leuk gedaan! Ik vind het een leuke outfit, al weet ik niet of ik zo'n rok zou dragen. Vooral het shirt (of is het een cropped top?) vind ik heel erg gaaf. Ook de clutch en het nagellakje zijn erg leuk. Leuk gecombineerd, je hebt een leuke stijl :) .

  Xjes Femke

  ReplyDelete
 22. Love the striped top/denim skirt combo...Such a cool 80's vibe...my FAVE era! <3

  xo-Julie
  Peace. Love. LOL!

  Haute Khuuture Blog

  ReplyDelete
 23. Ik zie je al meteen in deze items rondlopen! Die clutch vind ik echt mooi, zo zomers!

  X Sara

  ReplyDelete
 24. Cute outfit Marion, I love the Nike shoes... awesome :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥