Basic essentials: V - neck shirts


Black, grey, striped shirt: Primark     White shirt: Forever 21

NL: De laatste tijd merk ik dat basic items erg belangrijk zijn voor je wardrobe. Je kunt ze met haast alles combineren. Om het te combineren met een erg opvallend rokje of broek zijn ze perfect! Draag hem in je rok / broek, maak er een knoopje in of draag ze gewoon los met eventueel een leuk jasje er over. Je kunt ze dragen op allerlei manieren. Het zijn daarom ook mijn meest gedragen shirtjes, ze zijn altijd goed.

EN: Lately I notice basic items are a must in your wardrobe. You can combinate them with almost everything. To combinate them with a printed skirt or jeans they are perfect! Put the underside of the shirt in your jeans or skirt, make a knot in it or wear them with a cute jacket. You can wear them in different ways. That's why I wear them so much, they are always good to wear.

29 comments:

 1. Anonymous24.6.14

  Dat streepjes shirt<3

  ReplyDelete
 2. Helemaal mee eens, kan je gewoon niet missen in je kast! vind die met die stripjes leuk :)

  ReplyDelete
 3. Mooie basics, altijd handig!

  ReplyDelete
 4. Anonymous24.6.14

  Komen altijd van pas!

  ReplyDelete
 5. Basics zijn altijd handig, maar op een een of andere manier raak ik ze altijd kwijt in mn kast. Hoog tijd om weer eens wat basics te shoppen :)

  ReplyDelete
 6. Basics zijn inderdaad echt fijn! Wat een mooie shirts!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 7. Eerst had ik helemaal niks met een V-hals, maar ik merk dat ik het steeds mooier ga vinden. Die met streepjes is heel erg leuk inderdaad!

  ReplyDelete
 8. Basics zijn absoluut een must-have voor in je kledingkast!

  ReplyDelete
 9. hey how are you?This outfit is super cute

   Great Blog! I love the style of it  visit my pages if you like
  Blog | Facebook | Bloglovin

  ReplyDelete
 10. Ik ben dol op V-halsjes!
  x

  ReplyDelete
 11. Basic items zijn zó fijn om in je kast te hebben! Vooral witte T-shirts. Daar kan ik gewoon echt niet meer zonder, haha :) . Ook vind ik dat gestreepte shirtje leuk, zoiets heb ik nog niet. Leuk artikel! Zo krijgen we een beetje een beeld van je garderobe :D . Zeker vaker doen!

  Xjes Femke

  ReplyDelete
 12. oooh ik zoek soms uuuren naar V hals shirtjes, maar als je ze hebt zijn ze ideaal!
  Xx

  ReplyDelete
 13. Mooie basics ♥ Ik vind basic items altijd erg fijn!

  ReplyDelete
 14. Wauw je hebt ze mooi op de foto gezet! Ik heb ook heel veel gestreepte en zwart en witte shirts!

  ReplyDelete
 15. Ik wil binnen kort ook even goed investeren in een paar goede basic items! Ik ga ook steeds meer van ze houden :)

  xo

  ReplyDelete
 16. Ik heb ook een aantal van deze basics in mijn kast hangen haha. Je kan het met alles combineren hihi. liefs x

  ReplyDelete
 17. Great essentials! xx

  www.blancheneve.com

  ReplyDelete
 18. V-necks zijn inderdaad een musthave basis item! Ik zou zelf ook nog een wit en een grijs exemplaar moeten hebben voor de zomer :)

  X Sara

  ReplyDelete
 19. Mooie basics!

  Jules x

  ReplyDelete
 20. Ik ben met je eens! Ik heb zelf ook verschillende V t-shirts liggen :)

  ReplyDelete
 21. Oke, ik moet basic tops shoppen.

  ReplyDelete
 22. Basic tops are so so important for any wardrobe!

  //teandtwosugars.blogspot.com xx

  ReplyDelete
 23. love stripe outfits!
  xo

  http://devsnochaos.blogspot.fr/

  ReplyDelete
 24. Wat een leuke items!

  Xx julia
  ~Creativenails4fun~

  ReplyDelete
 25. Altijd handig zulke basics ja!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥