Trend | Birkenstock


NL: Weet je nog, dat iedereen ze droeg? Ze zijn weer terug! Ik heb ze altijd wat oubollig gevonden maar deze foto's bewijzen dat het ook anders kan. En nu vind ik ze mooier dan ooit. Het heeft wat weg van de minimalistic sandals, simpel maar mooi. Daar hou ik van :)
Wat vinden jullie van de terugkomst van Birkenstock?

EN: There was a time everyone worn them. And they are back! I always thought they were more for mothers or grandma's. But these pictures prove they are pretty stylisch! They are a little bit minimalistic: simple but beautiful. I love that :)
What do you think of the comeback of Birkenstock?

31 comments:

 1. Ze zijn weer terug :D ik denk wel dat het nog steeds niets voor mij is die Birkenstocks, maar er zijn zeker mensen die het goed kunnen stylen! Maar zeg nooit nooit, ik ben normaal echt geen sneakermeisje maar ik ben nu toch serieus aan het twijfelen om een paar Nike Air Max sneakers aan te schaffen :)

  X Sara

  ReplyDelete
 2. jaa ik vind ze ook echt supermooi! Maar ik weet niet of dat komt omdat ik ze echt mooi vind, of omdat ik ze ineens overal zie haha!

  ReplyDelete
 3. Ze lopen zo lekker, dat ik twijfel om een nieuw paar te kopen.
  xx

  ReplyDelete
 4. Dit vind ik zooo stylish, love it! x

  ReplyDelete
 5. Amazing inspirations! ;)

  ReplyDelete
 6. Heel blij mee! Dan kan ik mijn trouwe Birkies weer uit de kast halen! XO

  ReplyDelete
 7. Grappig dat we weer terug komen van weggeweest haha. Ik heb nog twee paar in de kast (onder een laagje stof) liggen van toen ze een paar jaar geleden zo hip waren :) Ze lopen overigens goddelijk!

  ReplyDelete
 8. Ik vind ze altijd leuk staan bij anderen! Alleen mijn voeten zijn heel smal en dan ziet t er opeens zo gek uit haha

  ReplyDelete
 9. Anonymous9.5.14

  Ik ben er niet zo'n fan van, het staat niet echt bij mij.

  ReplyDelete
 10. Ik ben dol op mijn birkies haha. Ik draag ze met veel liefde, en heb ze in het wit, zilver en zwart. liefs x

  ReplyDelete
 11. Ik vind ze echt leuk! Ze lopen ook heerlijk ;)

  ReplyDelete
 12. Hm ja, ik vind ze wel wat hebben maar ik zou ze zelf nooit kopen.. Maar nu ik ze zo in die plaatjes zie, zijn ze wel hip eigenlijk haha.

  ReplyDelete
 13. Ik vond ze vroeger echt verschrikkelijk, maar nu vind ik een zwart of wit paar met twee bandjes geweldig! Mooie inspiratie!

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  ReplyDelete
 14. Ik heb ze altijd verschrikkelijk gevonden vooral bij mezelf omdat ik nogal apentenen heb haha. Maar op deze foto's vind ik ze best leuk!

  ReplyDelete
 15. ze lopen wel goddelijk haha goed weekend meid! x

  ReplyDelete
 16. Jeeeejj ik ga ze weer uit de kast halen!

  Xx Julia

  ReplyDelete
 17. Geweldige inspiratie posts maak jij!!! Love it!!!
  Fijn weekend!

  X Lily

  ReplyDelete
 18. Ik houd van birkenstocks, alleen ik krijg er blaren in zelfs als ze ingelopen zijn.. Dus voor mij worden het geen birkenstocks meer :( xx

  ReplyDelete
 19. echt verschrikkelijk, t zijn lompe belachelijke sandalen. Maar voor de rest vind ik alle outfits die je uit hebt gezocht erg leuk! als ze nou andere schoenen droegen... hahaha


  xxx Anna
  A Tale of Two Shoes

  ReplyDelete
 20. I have to admit know une this is the new trend is weird.
  But!
  I think its cool cause its so comfy and healthy for your feet and legs so What can we ask more ?
  I Love the graphic design of Stylism From the pictures.
  Xxx
  Lorna

  Http://lornasharp.blogspot.com

  ReplyDelete
 21. Nooit gedacht dat ze terug hip zouden worden! Maar in het zwart vind ik ze echt wel leuk, minimalistisch en stijlvol. En de combinaties die je hier post bewijzen inderdaad dat ze wel degelijk leuk zijn!

  XO Imke

  ReplyDelete
 22. Wat een leuke trendpost! Ik had echt nooit gedacht dat ze terug zouden komen, hihi, ik dacht echt van: dit is weer zo'n opwelling. Maar nee dus. De foto's vind ik heel leuk, daar zijn de Birkenstocks heel leuk gecombineerd. Zelf zou ik ze denk ik niet kopen, al vind ik het wel ideaal dat ze geen staafje tussen je tenen hebben, zoals bij slippers. Daar krijg ik altijd blaren van...

  Xjes Femke

  ReplyDelete
 23. Deze Birkenstocks vind ik erg leuk staan! Moest er wel even aan wennen.. Toen ik ze voor het eerst zag dacht ik echt huh? Dit is 'hot'? Maar inmiddels vind ik ze leuk en wellicht ga ik ze zelf ook aanschaffen!

  ReplyDelete
 24. i don't prefer this trend i'm sorry but your selection i sreally great!
  www.mrsnoone.it
  kiss

  ReplyDelete
 25. Anonymous10.5.14

  ik vind het niets voor mij maar begrijp wel waarom andere mensen dit dragen!

  ReplyDelete
 26. I like the minimalist look.. these are some great picture choices... have a great weekend :)

  ReplyDelete
 27. very nice idea to wear them!

  ReplyDelete
 28. Hi dear
  This shoes are rocking, super trendy!
  But definetly..not for me
  xoxo

  ReplyDelete
 29. Ik had nog een paar Birkenstocks van drie jaar geleden in mijn kast staan en heb ze weer de hele reis gedragen. Supercomfy!

  ReplyDelete
 30. Wij vinden de trend ook super cool!

  ReplyDelete
 31. Ik vind idd dat het ook heel erg stylish kan zijn, echt leuke outfits!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥