Instagram

NL: Tijd voor een nieuwe Instagram post!
1. Wat favoriete zomer musthaves. Het shortje is van Giorgio Armani, gevonden bij een vintage per kilo sale. Wat was ik blij dat ik deze gevonden had! 2. Wat leuke glazen boxjes gevinden in de kringloopwinkel. Nu mijn opbergdoosjes voor mijn ringen. 3. Dots! 4. Samen met Joanne bij de opening van de Primark in Nijmegen 5. Bloesem = Lente! 6. Wat ben ik blij met mijn nieuwe lace top :) 7. Nude nagellak 8. Met mijn vriendinnen tijdens vriendinnenweekend 9. Heerlijk eten aan het strand van Scheveningen 10. Outfitpost 11. Zo'n zin om met deze bikini in de zon te liggen! 12. Mijn super fijne Nirvana shirt van de Primark

Mijn account @marionvanzutphen

EN: Time for a new Instagram post!
1. Some summer musthaves. The shorts is a Giorgio Armanis shorts I found at a vintage per kilo sale. I'm so happy I am the new owner of this shorts! 2. Some cute glass boxes found at the thrift shop 3. Dots! 4. Together with Joanne at the opening of Primark Nijmegen 5. Blossom = Spring! 6. I'm so happy with my new lace top :) 7. Nude nailpolish 8. With my friends 9. Diner at the beach in Scheveningen 10. Outfitpost 11. Can't wait to wear this bikini! 12. My Nirvana shirt from Primark

You can find me @marionvanzutphen

26 comments:

 1. leuke foto's meid en wat een leuke bikini mooie kleuren combi! liefs x

  ReplyDelete
 2. Wauw super foto's!! x

  ReplyDelete
 3. This is an amazing array of photos! Thanks for your opinion on my last post, hope you're having a great week so far.

  ReplyDelete
 4. Je lace top en bikini zijn heel erg mooi!! XO

  ReplyDelete
 5. You photos are always great Marion... I love the glass boxes... so cute ♡

  I hope you are having a lovely day ♥

  ReplyDelete
 6. Really nice photos!

  ReplyDelete
 7. Heel mooie foto's allemaal! Ik volgde je nog niet op Instagram, nu dus wel!

  X Sara

  ReplyDelete
 8. Je foto's zijn zo mooi <3

  ReplyDelete
 9. Ik heb ze natuurlijk via instagram gezien, maar leuk overzichtje! :) Ik vind die glazen boxjes op je tweede foto echt geweldig!

  ReplyDelete
 10. Leuke foto's! Ik had heel veel al gezien op Instagram, maar alsnog heel leuk haha :)

  ReplyDelete
 11. Anonymous7.5.14

  Unas fotos geniales! si te apetece dime y nos seguimos!!^^

  www.ancostblog.com

  ReplyDelete
 12. Die bikini is echt prachtig! :)

  ReplyDelete
 13. Wat een mooie foto's en wat heb je ze leuk op een rijtje gezet! De eerste foto vind ik heel leuk, dat is echt zo typische We Heart It foto. Geeft me lekker veel inspiratie :D . De foto waarbij we alleen je rug zien terwijl je door een steeg loopt is ook heel leuk. Echt prachtig genomen die!

  Xjes Femke

  ReplyDelete
 14. Anonymous8.5.14

  Lovely snapshots!

  xx

  ReplyDelete
 15. Wat een leuke foto's, en I love your bikini!!! x

  ReplyDelete
 16. Anonymous8.5.14

  Wat een prachtige foto's zijn het!

  ReplyDelete
 17. Mooie foto's zo bij elkaar, heb je even opgezocht op instagram en ik volg je nu :) Ik ben nog stééds zo jaloers op dat shortje wat je gescoord heb voor bijna geen geld.

  ReplyDelete
 18. Oh wauw, wat maak je mooie foto's! Ik ga je volgen (:

  xoxo

  ReplyDelete
 19. Very cool photos, nice post!

  ReplyDelete
 20. Waauw deze foto's staan ook supermooi bij elkaar! je hebt een leuke instagram :)

  ReplyDelete
 21. Pretty pics!!!!!

  Kisses!!!

  Tiff
  http://mabulledepensees.blogspot.fr/

  ReplyDelete
 22. great pics!
  i follow you !
  xo

  http://devsnochaos.blogspot.fr/

  ReplyDelete
 23. Anonymous9.5.14

  Wat een leuk artikel en vooral mooie foto's. Mijn blog heeft ook een eigen instagram

  ReplyDelete
 24. Dat Nirvana shirt heb ik ook haha! Superleuk die glazen doosjes ook, en die shorts, echt heel mooi!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥