Photography | Pure

I'm back from Rome, it was a great week. What a beautiful place is that! Ofcourse I'm going to show you a lot of pictures from the amazing week in Rome, but first I want to show you some of my photography.
A few weeks ago I had a shoot with Joanne from Make People Stare. She contacted me and we made an appointment. The day of the shoot was an amazing sunny day! It was a great experiënce to shoot with her. This is a sneak preview and my favorite. 

Ik ben terug uit Rome, het was een super week. Wat een mooie plek is dat! Natuurlijk ga ik de komende weken heel wat foto's laten zien van mijn leuke week in Rome, maar eerst wil ik je wat laten zien van mijn fotografie.
Een paar weken geleden had ik een shoot met Joanne van Make People Stare. Ze nam contact met me op en we spraken af. De dag van de shoot was een heerlijke zonnige dag! Het was een leuke en gezellige ervaring om met haar te shooten. Dit is een sneak preview en meteen ook mijn favoriet.

37 comments:

 1. LOVE your photography! SOOO GORGEOUS!
  kisses
  xoThe Beckerman Girls

  www.BeckermanBitePlate.com

  ReplyDelete
 2. Ben ook heel blij met deze foto :D

  ReplyDelete
 3. Wauw! Hele mooie foto zeg.

  ReplyDelete
 4. Mooie foto! Wat een ogen :)

  ReplyDelete
 5. Wauw! Wat een mooie foto!

  ReplyDelete
 6. amazing pics!
  http://www.karolinagespucci.com/

  ReplyDelete
 7. Prachtige foto!

  ReplyDelete
 8. Rome is inderdaad heel mooi. Net als de foto!

  ReplyDelete
 9. everything fits perfect together!

  ReplyDelete
 10. Wauw die foto is prachtig!

  ReplyDelete
 11. WOW im impressed! Your blog is awesome and that pic omg! Love it! So pure and beautifull
  so im your new follower, if you want follow me back!
  http://annluckindarkdays.blogspot.pt/

  ReplyDelete
 12. mooi!! leuke blog ook!

  X Carmen
  www.mydailyfashiondosis.com

  ReplyDelete
 13. Echt een mooie foto ! X

  ReplyDelete
 14. Awesome picture!
  SSSx
  www.stylestreetstalker.com

  ReplyDelete
 15. gah im SO excited to see rome! im sure it was crazy amazing :)

  xo marlen
  Messages on a Napkin

  ReplyDelete
 16. Wow magnifique photo!!J'adore!!!

  ReplyDelete
 17. Erg mooie foto! Ik ben benieuwd naar je verslag van Rome :D

  ReplyDelete
 18. Wauw, prachtige foto!! Ben benieuwd naar de rest :-)

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 19. Wauw, prachtige foto! Wat een mooie ogen heb je!
  x

  ReplyDelete
 20. Wat een super mooie foto is het geworden zeg!

  ReplyDelete
 21. Mooie foto zeg. Ze staat er prachtig op. Rome lijkt me zo leuk! Ik ben benieuwd naar je foto's ervan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Trouwens jammer dat veel mensen zeggen:'je hebt mooie ogen'. Volgens mij hebben ze het artikel niet echt gelezen. Al zijn het inderdaad wel prachtige ogen!

   Delete
  2. Ja inderdaad, dat heb je goed gezien! Maar dat maak ik wel vaker mee als ik foto's die ik gemaakt heb van iemand anders. Sommige mensen kijken alleen plaatjes, wat ik ook goed begrijp ;) Ook al staat mijn eigen profielfoto rechts boven van de pagina :P

   Delete
  3. Haha helemaal mee eens! Dankje Amber :)

   Delete
 22. Wat een prachtige foto. Dat meisje heeft geweldige ogen!

  ReplyDelete
 23. Super mooie foto! <3

  Ik heb een leuke giveaway op mijn blog zou leuk zijn als je meedoet :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.nl/2013/10/giveaway-webshop-sibin.html

  ReplyDelete
 24. Mooie foto! Ik herkende haar meteen haha, ik volg haar blog!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥