Inspiration | Vintage Love

Vintage Love
All these items are vintage items. As you can see everything has a comeback! The Levi's short, crop top, round sunglasses, chains, and the classic Chanel bag was never gone in the fashionworld. I love vintage, that's why I'm so happy they have cute (online) shops in the Netherlands, for instance DoortjeMies & Loon vintage, FrouFrous and I love vintage.
Do you shop vintage items some times?

Al deze producten zijn vintage items. Zoals jullie zien heeft alles een comeback! De Levi's short, crop top, ronde zonnebrillen, chain sieraden, en de klassieke Chanel tas is natuurlijk nooit weg geweest. Ik vind vintage super leuk, daarom ben ik zo blij dat er leuke (online) vintage winkeltjes in Nederland zijn, zoals bijvoorbeeld DoortjeMies & Loon vintage, FrouFrous en I love vintage.
Shop jij ooit in vintage winkeltjes?

If you want to know where the items are from, click on the image.

Shop this look

44 comments:

 1. Heel erg leuk samengestelde outfit! :)

  ReplyDelete
 2. Amazing idea! The look is great!!!

  ReplyDelete
 3. Anonymous6.9.13

  Ben dol op dat shortje met die crop top!

  ReplyDelete
 4. Vintage is fijn :) ik vind de zonnebril en de high waist shorts heel mooi!

  ReplyDelete
 5. Echt super leuke inspiratie, die cropped top is echt super gaaf ! X

  ReplyDelete
 6. Jaaa, doe ik al jaren. Ben een echte vintagefreak. Heerlijke items!

  ReplyDelete
 7. such a hot look, love it!

  ReplyDelete
 8. Wauw, wil bijna al die dingen wel hebben! I love vintage! Ik ga graag naar kringlopen, alleen in kleding slaag ik nooit helaas.

  ReplyDelete
 9. Wat een toffe items, ik zou ze stuk voor stuk wel willen hebben!

  ReplyDelete
 10. Wow, i like this great stuff! :I
  the sunglasses are amazing! ;)

  xx Nidda
  http://endlessbeauty9.blogspot.de/

  ReplyDelete
 11. Wow inderdaad alles is gewoon terug! Ik shop zelf eigenlijk nooit bij een vintage winkel, maar bij ons zitten er ook geen in de buurt. Over terugkomende fashion items gesproken. Wist je dat de fringe bikini ook een vintage item is haha? Die droegen ze in de jaren 90 ook al!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha nee dat wist ik niet, wat grappig! En dat is nu in het voorjaar helemaal het zomer item geweest. Leuk dat alles terug komt!

   Delete
 12. Ik shop eigenlijk nooit vintage omdat elke poging mislukt is.. Ik ga de webshops in ieder geval even bezoeken, bedankt voor de tip!

  ReplyDelete
 13. Dankje voor de comment op mijn blog!!!

  Leuke post! Ik ben meer van ebay en marktplaats, maar dat is niet bepaald vintage natuurlijk. Verder slaag ik meestal niet zo in vintagewinkeltjes, is misschien niet helemaal mijn stijl... Al zijn veel dingen die jij laat zien wel erg leuk!

  shakkablakka.blogspot.com

  ReplyDelete
 14. super leuke combinatie! die 'chain' sieraden vind ik altijd zo leuk :)

  ReplyDelete
 15. Wat een prachtig samengestelde outfit :D
  Echt alles eraan is leuk!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 16. Superleuke outfit! Die lipstick is moooi.
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.com)

  ReplyDelete
 17. Super leuke items,vooral de top is erg leuk!

  ReplyDelete
 18. Ik vind vintage zo leuk! Grappig dat alles weer terug komt!
  xxxx

  ReplyDelete
 19. Die shorts zijn zo leuk!

  ReplyDelete
 20. Dat riempje is zo leuk!

  ReplyDelete
 21. Wat een mooie inspiratie weer!

  ReplyDelete
 22. Ziet er heel tof uit!

  ReplyDelete
 23. lovee vintage shorts:)!

  ReplyDelete
 24. Oeh die lippenstift ^^

  ReplyDelete
 25. What a great choice Marion, love everything <3

  ReplyDelete
 26. Zo'n Chanel tas <3 blijft mooi!

  ReplyDelete
 27. I like this outfit idea! :) By the way, can I ask a little of your time? I am inviting you to join my giveaway. I will be picking 2 winners and each can win 2 pieces of clothing. I hope you can check my blog soon. :)

  Enter IamJenniya X Ahaishopping Giveaway HERE.
  Visit my blog: I AM JENNIYA

  ReplyDelete
 28. I love vintage~~

  -liv
  http://chocolivlovelaugh.blogspot.kr

  ReplyDelete
 29. Ah, pure liefde! Vooral het shortje! :D

  ReplyDelete
 30. Zijn echt allemaal super mooie dingen!
  xx

  ReplyDelete
 31. Hele leuke dingen! De short is top!

  ReplyDelete
 32. Hele toffe items! Het komt inderdaad altijd weer eens terug!

  ReplyDelete
 33. Ooh, dat shortje, I love it!

  ReplyDelete
 34. Als ik dit soort items in de winkel zie hangen denk ik er niet vaak aan, maar het is allemaal vintage! Ik vind het vooral leuk dat de crop top en de short zijn teruggekomen, en de zonnebril, en de schoenen.. Alles is leuk!

  ReplyDelete
 35. Anonymous8.9.13

  Die crop top is echt super leuk!

  ReplyDelete
 36. Wat een leuke outfit! :) Ik zou alles zo aan willen trekken, haha. Vooral die crop top vind ik erg mooi.

  ReplyDelete
 37. Leuke post! Geweldige top en de chanel tas zou ik zo graag willen!

  ReplyDelete
 38. Héél gaaf! Ik ben ook echt gek op vintage en mijn collectie wordt steeds groter :)

  ReplyDelete
 39. I love this WHOLE outfit! What shade is that lipstick?!

  ♥, Brittney @ True Vintage Love
  www.truevintagelove.com

  ReplyDelete
 40. I am in love with your blog, xo

  ReplyDelete
 41. Zo leuk allemaal!! Leuke blog heb je, ik ga je volgen! X

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥