Walking in Glitters

About a year ago I bought these in brown. A couple months ago I saw them in black. I was searching for black shoos with a small heel, and I knew my brown glitter heels where so comfy.. so why shouldn't I bought them in black? I was searching in other stores for black shoes with a small heel, without succes.. I went back to the store with the black glitter heels and bought them. Without regret!

Een jaar geleden heb ik deze schoenen in het bruin gekocht. Een paar maanden geleden zag ik ze in het zwart. Ik zocht al langere tijd naar zwarte schoenen met een kleine hak, en ik wist dat mijn bruine glitter schoenen heel comfortabel zaten.. dus waarom zou ik ook niet in het zwart kopen? Ik zocht in andere winkels voor zwarte schoenen met een kleine hak, zonder succes.. Ik heb deze 3 keer in mijn handen gehad voordat ik ze kocht, en eindelijk heb ik ze afgelopen week gekocht. Zonder spijt!


 
 
 
 
 
Shoes van Haren
 
Yes.. I couldn't resist them!

18 comments:

 1. Ik vind ze erg leuk! Die bruine zag ik al wel eens op verschillende blogs, en vroeg mij af waar ze vandaan kwamen. Ik denk dat ik maar is een bezoekje gaan brengen aan de website van van haren. (:

  ReplyDelete
 2. Perfect boots ! I want them :)

  ReplyDelete
 3. Ik vind dit echt hele leuke schoentjes! Van Haren heeft
  zoizo altijd hele leuke schoenen :D

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Maintenant que je les ai vus,je les veux!!!Elles sont trop beeelllllleeesss!!

  Jade de http://leblogmodedejadounette.over-blog.com

  ReplyDelete
 5. love the shoes!!
  looks cute & confortable!

  http://fetish-tokyo.blogspot.jp/

  ReplyDelete
 6. Anonymous19.5.13

  echt heel leuk!

  ReplyDelete
 7. I'm in ,love with these shoes
  xoxo
  www.welovefur.com

  ReplyDelete
 8. Leuke laarsjes!

  ReplyDelete
 9. Adorable! Amazing Boots!

  kisses :)

  ReplyDelete
 10. These are so so cool!

  Please feel free to enter my Daniel Wellington giveaway (here) - you could win yourself a watch worth £200!x

  Blog | Cocochic
  Bloglovin | http://www.bloglovin.com/blog/1823055/

  ReplyDelete
 11. Ik heb ook zoiets in het bruin, toch jammer dat ik ze niet vaak draag!
  In het zwart zijn ze ook erg gaaf!

  x
  www.fashion-attacks.com

  ReplyDelete
 12. Anonymous21.5.13

  Sparkly! Leuk :-)

  ReplyDelete
 13. Great boots. Can't wait to see how you style them.

  Sofia

  Stylishlyinlove.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥