Swim with Fringes

I am ready for the summer with my new Fringe bikini! I bought it on the internet for only 15 euro's. Probably this summer every one walks on the beach with a fringe bikini, but I don't care.. I like mine :) 
 
Ik ben klaar voor de zomer met mijn nieuwe Fringe bikini! Ik heb hem op internet gekocht voor maar 15 euro. Waarschijnlijk loopt iedereen deze zomer rond met een fringe bikini, maar dat maakt me niet uit.. Ik vind hem mooi :)

 
 
 


18 comments:

 1. Nadiaaa17.5.13

  Aaah heb ze in veel kleuren gezien maar blauw is het mooist! Ik wil ook hahah! Maar ik draag nooit bikini's. Je bent al lekker bruin Majo! Hopelijk heb je deze foto gemaakt toen het nog iets beter weer was... ;) :D

  ReplyDelete
 2. Ik vind ze ook superleuk! En ze zijn in zoveel kleuren verkrijgbaar, ik kan niet kiezen haha!

  Liefs, Jennifer

  New post: Superfood amandelmelk!

  ReplyDelete
 3. Ik vond ze niet heeel leuk maar hij staat je wel gooood! :)

  ReplyDelete
 4. Pretty!


  http://thefashioninbox.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Leuke bikini! Alleen niet echt iets voor mij. Ik vind de Beyonce versie van H&M ook heel erg mooi :D

  ReplyDelete
 6. Anonymous17.5.13

  Super mooie, leuke kleur ook!

  ReplyDelete
 7. Ah super leuk zeg!

  ReplyDelete
 8. Anonymous18.5.13

  I love the post:) Have a wondersul weekend!

  Win a pair of sunglasses:
  http://theprintedsea.blogspot.de/2013/05/firmoo-giveaway.html

  ReplyDelete
 9. Looks like a stunning a bikini! :)

  Please feel free to enter my Daniel Wellington giveaway (here) - you could win yourself a watch worth £200 :)

  Blog | Cocochic
  Bloglovin | http://www.bloglovin.com/blog/1823055/

  ReplyDelete
 10. Cute!! ;-)
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Lovely bikini :)

  ReplyDelete
 12. mooie kleur heb je gekozen! je handdoek vind ik trouwens echt heel leuk!! X

  ReplyDelete
 13. Jaa erg mooie kleur!!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥