Gastblog: keerpunt in mijn leven

Anne van Vierentwintig Lentes heeft me een tijdje geleden benaderd om een gastblog voor haar blog te schrijven. Ze vroeg me om het keerpunt in mijn leven te beschrijven. Ik heb hiervoor mijn diplomering en mij eerste fulltime baan voor gekozen.In deze gastblog beschrijf ik hoe ik dit ervaren heb, en hoe dit keerpunt voor mij is geweest.
Neem een kijkje op de blog van Anne en laat weten wat je van mijn gastblog en het idee van Anne vind!
Klik hier om mijn gastblog te lezen.

Liefs!

I wrote a story about the turning point in my life for the blog Vierentwintig Lentes (24 springs).
This post is written in Dutch, sorry for the people who don't read in Dutch!

6 comments:

 1. Heel erg leuk om te lezen!

  xo The Daily Fashion Drug

  ReplyDelete
 2. Anonymous1.3.13

  leuk! ik ga even kijken :)

  ReplyDelete
 3. Nadia1.3.13

  O wat leuk dat je dat hebt gedaan!

  ReplyDelete
 4. Erg leuk idee! Fijn weekend! XX

  ReplyDelete
 5. I wish i knew DUTCH! :P

  Happy weekend dear.
  ISSA x

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥