Inspiration; the 70's


That 70's show

Here again a set with a festival and party outfit, for a lovely sunny day! It looks a little bit like the hippie style from the 70's, I love it. I think the beautiful color mint in combination with the gold looks perfect.
I can't wait till the festival season begins, and more important: the summer!

Hier weer een set met festival outfits, voor een heerlijk zonnige dag! Het heeft wat weg van de hippie stijl, ik hou ervan. Plus het mooie mint groene, gecombineerd met wat goud. Ik kan niet wachten tot het festival seizoen en nog belangrijker: de zomer!30 comments:

 1. Anonymous22.2.13

  super mooi!

  ReplyDelete
 2. zo leuk,,doet me denken aan festivals! :D

  ReplyDelete
 3. love this outfit :)

  ReplyDelete
 4. Wonderful set! That clutch is so, so pretty!

  callmemaddie.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Gek is het eigenlijk, deze outfit is echt helemaal mijn stijl qua wat ik leuk vind maar toch draag ik dit soort kleren op de éen of andere manier nooit zelf. Misschien toch maar eens wat dingen in deze stijl er bij zetten op mn wishlist om te combineren voor de zomer. Mooi gedaan :)! En thanks voor de inspiratie!!

  xx Rosie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb het zelfde als jou! Maar als ik het perfecte item vind, dan scoor ik hem :)

   Delete
 6. Anonymous22.2.13

  dat hippie achtige : i like !
  en die rok ik echt heel erg leuk,ik hoop dat ik deze vakantie ook zo'n maxi - rok kan scoren,leuke collage's ook,ik volg je met bloglovin,je hebt een superleuke blog !
  xoxo

  ReplyDelete
 7. Die zonnebril is echt heel leuk!
  x

  ReplyDelete
 8. Ik vind deze echt superrrleuk! ik zou dit zeker weten ook zelf dragen! en de kleur van de rok is ook heel mooi!

  ReplyDelete
 9. This outfit you've put together is so nice!

  HTTP://THEREDCOATODYSSEY.BLOGSPOT.COM

  ReplyDelete
 10. Wat een leuke items! Ik hou van oude kledingstijlen als de 70's en *0's . Lovely.
  Kusjes.

  ReplyDelete
 11. awww how cute are those feather detailed sandies :D So glad I clicked on your comment that led me back to your blog, your posts' contents are info and image juicy so expect to be seeing some regular comments from me. I've just upload my selection of street style shots I personally took from London Fashion Week, do tell me what you think on whether or not you approve of these street provokers.

  xx The Provoker
  http://www.the-provoker.com/2013/02/street-provokers.html

  ReplyDelete
 12. Dit is echt een geweldige outfit! :)

  ReplyDelete
 13. I m fan of 20's-50's, but I really like to see people wearing 70's style :)

  ReplyDelete
 14. that's nice... i like the girls outfit...

  It’s a GIRL Thing

  ReplyDelete
 15. beautiful post! I love 70's!


  http://nekinovi-klinci.blogspot.com/

  ReplyDelete
 16. Anonymous23.2.13

  Ik vind dit zó'n leuke outfit! Maar toch zou ik het niet dragen omdat ik het op een of andere manier niet durf! Als ik andere meisjes op straat met zo'n soort rok zie lopen, denk ik gelijk; wauw, zij durft! ;) Liefs

  ReplyDelete
 17. Nice blog.
  Do you want to follow each other?

  http://tonyandstyle.blogspot.com/?spref=fb

  ReplyDelete
 18. Wat een leuke rok!

  ReplyDelete
 19. Anonymous23.2.13

  I love it!!
  xox

  ReplyDelete
 20. Oh, zo leuk! Ik zou het zo aan willen. :) Dat spijkerjackje zonder mouwen heb ik in het zwart/grijs. :D

  ReplyDelete
 21. Leuk! Vooral de sandaaltjes zijn mooi :)

  ReplyDelete
 22. Leuk gemaakt! Dat spijkerblousje vind ik echt heel mooi!

  ReplyDelete
 23. Anonymous25.2.13

  Mint rok looks greaaatt! Een geslaagde outfit! :D

  http://monicaharmony.wordpress.com/

  ReplyDelete
 24. So adorable

  Kiss kiss.*Jo
  http://joandcompanystyle.blogspot.com/

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥